14 תגובות בנושא “בחנויות

  1. כל כך משונה לראות ספר שירה מככב בחלון של סטימצקי. כמעט צריך לצבוט כדי להאמין. ועוד כשמדובר ספר שירה עכשוית, לא אנתולוגיה מסכמת.
    רבותיי, מהפך?

    אהבתי

  2. למה שלא תכתוב את שם הספר, תעלה תמונה של הכריכה או שיר לדוגמה ורק אחר כך תראה את התמונות מסטימצקי
    יש משהו שלא מכבד את הספר שלך בפוסט הזה חבל זו הרי שירה

    אהבתי

  3. כל הכבוד. משמח לראות את חגיגת השירה. ולחשוב שאני קניתי באינטרנט את הספר, למרות שנראה שהוא כיכב על המדפים בכל חנות רצינית. אגב, יש אירוע חתימה על הספר מתישהו?

    חוץ מזה, בקישור שכאן למטה, אפשר לקרוא יותר מדוגמית:
    http://www.text.org.il/index.php?book=0803071

    אהבתי

  4. מזל טוב!
    זה נראה כמו אחרית הימים, אלכס, ממתי ספר שירה מככב בחלון של סטימצקי?
    אתה בטח בהיי, לא?
    ועוד משהו, זה גם מה שמטריד אותי בספר שלי שעומד לצאת, הגיוון, העורך אומר שזה יתרון, אותי זה מפחיד, לכן מעניינת לי ההתייחסות שלך בעניין. טוב לדעת שהתהיות שלנו דומות.
    אגב, אני גם פה ברשימות, מחכה שיעלו את הפוסט הראשון לכיכר המרכזית.

    אהבתי

  5. משלמים באופן נפרד לסטימצקי על חלון ראווה הם לא עושים את זה בהתנדבות.
    יש מחיר… והוא לא זול….

    אהבתי

  6. בעקבות ההצלחה חסרת התקדים בסטימצקי, פנתה אלי חברת מירמקס האמריקאית (http://www.miramax.com/) ואנו מצויים כרגע בעיצומו של משא ומתן לרכישת זכויות העיבוד הקולנועי לספר. הרווי (אחד משני האחים שהקימו את אולפן הסרטים הזה) סיפר לי כי נתקל בו באחת מחלונות הראווה של הרשת בביקורו האחרון בארץ. הם אינם נוהגים בד"כ להפיק סרטים על בסיס ספרי שירה, בוודאי לא מתורגמים, אבל משהו בנאראטיב של הספר כבש את ליבם ונראה להם "אוניוורסלי".

    עכשיו אם כן הזמן להתחבר אתי, רגע לפני שאני נעשה ממש עשיר ומגעיל.

    אהבתי

  7. באשר לארוע חתימה על הספר, הארוע המקורי שתוכנן להיות ב-26.9 על גג בנייני עזריאלי הוקדם והוא ייערך מחר ב-11:00 בירושלים במשכן הכנסת במסגרת ישיבת הפגרה המיוחדת.

    ותודה על ההפנייה ובכלל…

    אהבתי

  8. מזל גדול. בתאריך של עזריאלי אני בחו"ל, אבל לכנסת יש סיכוי שאגיע, אם אשתחרר מהמילואים מספיק מוקדם.

    אהבתי

  9. שיט! (מותר לנבל כאן את הפה?), כשאתה אומר מחר, אתה מתכוון להיום, כי זה פורסם אתמול בלילה. אני מקווה לטוב.

    אהבתי

  10. עקב ההמולה שנוצרה ברשתות (וכנראה גם בלחץ גורמים שמרניים), דרשה משטרת ישראל להסיר את הספרים מחלונות הראווה ולהצניעם בתוך החנויות, וכרגע ניתן למצוא עותקים בודדים בלבד, דווקא תחת מדור "שירה".

    אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s